Click for more products.
Geen items gevonden
Click for more products.
Geen items gevonden

Ruilen en retourneren

Mochten de bestelde item(s) niet naar wens zijn, kun je deze uiteraard retourneren aan Stylish Official. Wij dienen deze item(s) binnen 14 dagen (na ontvangst door jou) weer te hebben ontvangen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

VOORWAARDEN:

  • De items dienen ongedragen en in originele staat te zijn en voorzien van de originele labels en etiketten. Het passen van de bestelde producten is uiteraard toegestaan; wij raden je echter wel aan om schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen. Labels en etiketten mogen niet verwijderd worden.
  • Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat als je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

Bij elke bestelling van Stylish Official zit een retour- en ruilformulier. Op dit formulier kun je aangeven, waarom het artikel wordt teruggestuurd. 

Het bedrag van het geretourneerde artikel wordt de dag van ontvangst gelijk teruggestort op het IBAN nummer dat op het retour-formulier staat aangegeven. De verzend- en retourkosten zijn voor eigen rekening.

Bij omruilen sturen wij de nieuwe maat op onze kosten weer naar je op. Wanneer je recht hebt gehad op gratis verzending en de gehele zending komt retour of een deel waardoor het aankoopbedrag onder de €85 komt, worden er alsnog €5,95 administratiekosten ingehouden. 

Mocht je vragen hebben over een ruiling of retour kun je een mail sturen naar info@stylish-official.nl

LET OP; SALE ITEMS KUNNEN NIET MEER RETOUR

RETOUR ADRES:

Stylish Official
Postbus 11
2290 AA Wateringen 

TERUGBRENGEN IN DE BOUTIQUE IS OOK MOGELIJK

Molenstraat 11
2671 EV Naaldwijk

Het bedrag wordt dan dezelfde dag nog teruggestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. 

Menu